Johanneskirche aan de Feuersee

Johanneskirche aan de Feuersee van Keith Wilson Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Johanneskirche aan de Feuersee

van Keith Wilson Photography

Johanneskirche aan de Feuersee van Keith Wilson Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 773971
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De protestantse Johanneskirche in Stuttgart werd van 1864 tot 1876 in gotische stijl gebouwd door de hoofdarchitect, Christian Friedrich von Leins. Zij ligt op een schiereiland van de Feuersee, terwijl de hoofdingang en de toren het begin markeren van de vroegere Johannesstraße

Dit werk wordt aangeboden door Keith Wilson Photography

Keith Wilson Photography profielfotoWat kun je zeggen zonder te klinken zoals iedereen? Ik ben nooit geweldig geweest met woorden of schilderen, maar ik denk dat we daarom geen schrijvers zijn en liever onze fotografie gebruiken als de door ons gekozen kunstvorm.

Ik ben opgegroeid in Australië, maar heb het geluk gehad dat ik de kans heb gekregen om vele delen van de wereld te bezoeken voor zowel zakelijke als persoonlijke reizen. Een camera is nooit ver weg, al is het maar in mijn telefoon, hoewel de hier gepresenteerde beelden van mijn "grote" camera's zijn. Ik heb film, dia's en digitaal geschoten in elk formaat van 110 cassette tot Medium Formaat. Voor mij is de camera een hulpmiddel en je eigen ogen zijn wat de visie echt vastlegt.

Naast de traditionele formaten vind ik het erg leuk om Panoramabeelden (zowel horizontaal als verticaal) vast te leggen, omdat ze je echt in staat stellen om de wereld te presenteren op een manier die we normaal gesproken niet zien. De hier gepresenteerde werken zijn slechts een voorbeeld van beschikbare beelden, dus als er iets specifieks is waar je naar op zoek bent, laat het me dan weten.

https://www.keithwilson.photography

Alle werken