Juffertje-in-het-groen

van Ingrid Aanen

- Werkcode: 994 604

Ingrid Aanen over Juffertje-in-het-groen

Juffertje-in-het-groen is een eenjarige plant uit de ranonkelfamilie. Als je na de bloei de zaadbollen laat zitten dan vermeerdert de plant zich zelf en heb je elk jaar weer prachtige nieuw bloemen in je tuin. De plant is wel erg enthousiast in het vermeerderen dus kijk wel uit dat ze niet de hele tuin overneemt.
Juffertje-in-het-groen vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Fotografie, Ingrid Aanen, Juffertje-in-het-groen, Macrofotografie, Natuurfotografie en Wachtkamer.
Ingrid Aanen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ingrid Aanen

Sinds 2017 ben ik serieus bezig met fotografie en ik kan wel zeggen dat het een passie is. Mijn interesse is erg breed. De natuur in zijn algemeenheid, straatfotografie, architectuur, maar de macrofotografie vind ik wel heel bijzonder. In de natuur blijkt alles van heel dichtbij een prachtige miniwereld te zijn die ik graag door mijn ogen wil laten zien. Elk jaargetijde heeft zijn eigen schoonheid waarin ik me graag onderdompel.

Je kunt me ook vinden op Instagram https://www.instagram.com/ingridaanen.

Alle werken van Ingrid Aanen


Waarom je kiest voor Juffertje-in-het-groen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Juffertje-in-het-groen van Ingrid Aanen

Koop de foto Juffertje-in-het-groen van Ingrid Aanen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 994 604
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.