KEEP QUIET

van Ans de Bie

- Werkcode: 57 724

Ans de Bie over KEEP QUIET

GETEKEND MET ROLLER BALLPEN.Een groep is een verzameling van twee of meer kippen die met elkaar omgaan. Dit kan zijn omdat zij zich met elkaar identificeren of omdat zij een gezamenlijk doel hebben. Vaak zal er sprake zijn van een sociale identiteit, het bewustzijn van een vogel tot een bepaalde groep te behoren en door anderen als zodanig behandeld te worden. Die groep heeft een (gewenst) zelfbeeld en wordt door anderen als uniek onderscheiden. Het zelfbeeld hoeft niet overeen te komen met het beeld dat buitenstaanders van een groep hebben, dat vaak gekenmerkt wordt door stereotypes.

Vaak maakt men onderdeel uit van meerdere sociale groepen waarbij wel onderscheid wordt gemaakt tussen primaire en secundaire groepen. In de eerste onderhouden de leden persoonlijke en duurzame relaties, terwijl de relatie in het tweede geval formeler en doelgerichter is. Secundaire groepen kunnen ook veel groter zijn.

Iedere groep heeft een sociale structuur waarin iedereen een sociale positie en de rol heeft. Bij elke rol wordt een bepaald gedrag verwacht volgens bepaalde sociale conventies. Het naleven hiervan wordt versterkt door sociale controle en internalisering, het proces waarbij mensen zich bepaalde sociale regels eigen maken, zodat deze regels na verloop van tijd niet langer worden beschouwd als van buitenaf opgelegde voorschriften maar als richtlijnen die men zelf heeft gekozen. Daarmee bepaalt dit mede het sociaal handelen.
KEEP QUIET vind je in de categorieën Balpen, Boerderij, Boerderijdieren, Canvas (materiaal), Collage, Contemporary, Decoratie, Decoratieve kunst, Delicatesse, Dichtheid (natuurkunde), Dieren, Dierenras, Ei (dier), Familie (biologie), Grafische prints, Grap, Graphics, Groep (sociologie), Humor, Illustraties, Inkt, Kinderkamer, Kippen en Hanen, Kleuren, Kunst, Modern, Oog, Papier, Patronen, Pen, Pentekeningen, Plaatje, Poster (kunst), Rood, Samen (volk), Soort, Tekeningen, Tweevleugeligen, Veer (vogel), Vliegen, Vogels, Vogelvlucht, Vrolijk Schilderij en Weiland.
Ans de Bie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ans de Bie

Mijn naam is Ans de Bie. Geboren en getogen in Eindhoven. Ik ben al jaren actief als beeldend kunstenaar. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Kunstacademie in Den Bosch en dat heb ik aangevuld met specifieke wat meer specialistische cursussen her en der. Ik werk op papier en canvas, met acrylverf, collage, aquarel, balpen en potlood , vaak in combinatie. Hiermee maak ik heel divers werk; van vrolijke kinderkamerkunst tot pop-art en abstracte kunst. De illustraties en kinderkamer werken zijn ontstaan door het bewerken van de tekeningen van mijn kinderen. Meestal maak ik hiervoor gebruik van aquarel, maar ook acrylverf en stempeltechnieken. Veel van de schilderijen die u in mijn shop ziet zijn in het verleden in veelvoud als zeefdrukken geprint en verkocht. Mocht u interesse hebben in origineel geschilderd werk op papier of canvas, kunt u contact met me opnemen; ansdebiemail@gmail.comhttp://dbwaterman.weebly.com/https://www.facebook.com/dbWatermanInterior

Alle werken van Ans de Bie


Waarom je kiest voor KEEP QUIET als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

KEEP QUIET van Ans de Bie

Koop de illustratie KEEP QUIET van Ans de Bie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 57 724
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
200,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden