Kaart van Harderwijk abstract van Maps Are Art

Werkcode: 225 822 Kopieer de werkcode

Maps Are Art profielfoto De gekleurde vlakken op de kaart zijn alle gebouwen van de stad Harderwijk. Elk decennium van de vorige eeuw heeft een aparte kleur. Blauw is het oudste, van voor 1900, en bruin/Oranje vlakken zijn het meest recent gebouwd. In de binnenstad zijn alle gebouwen die tegen elkaar staan gekleurd naar het oudste gebouw in de rij. Hierdoor is de oude binnenstad beter zichtbaar.

Op mijn youtube kanaal: De Kaartkunstenaar, staat een filmpje waarin dynamisch op de kaart de uitbreiding van Harderwijk wordt weergegeven.

De data van de gebouwen met het jaartal is afkomsting van het BAG, de basisregistratie van alle gebouwen en adressen in Nederland. De kaart zelf is gemaakt door middel van een combinatie van verschillende programmeermethodes en hij is afgewerkt met de hand in grafische bewerkings programmas. Naast deze kaart van Harderwijk zijn er ook kaarten van andere Nederlandse grote steden in deze collectie te vinden.

Dit werk wordt aangeboden door Maps Are Art

Landkaarten hebben een onmiskenbaar persoonlijke en emotionele connectie met mensen. Ze kunnen ons herinneren aan de plaatsen waar we zijn geweest, waar we willen zijn of waar we van dromen. Of het nu een kaart is van ons geboorteland, de plek waar we opgroeiden, of een exotische bestemming die we willen bezoeken, elke kaart heeft de kracht om herinneringen en verlangens op te roepen. Elke kaart is een uniek kunstwerk, een samensmelting van wetenschap, kunst en technologie. Van de gedetailleerde topografische kaarten die de complexiteit van het terrein vastleggen tot de artistieke kaarten die de cultuur en geschiedenis van een gebied weerspiegelen, elke kaart heeft zijn eigen verhaal en charme.

Van kinds af aan ben ik altijd al gefascineerd geweest door de aarde, vandaar dat ik daar mijn studie van had gemaakt. Nu begeef ik mij graag op de grens tussen kunst en wetenschap en maak ik zowel gewone landkaarten als kunstige kaarten, die ook als abstract kunstwerk aan de muur kunnen hangen. Voor mijn creaties maak ik gebruik van geografische software, programmeren, beeldbewerking en kunstmatige intelligentie.

Meer weten over Maps Are Art?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Patrick
Nederland
5 / 5

Prachtige kunst voor aan de muur
Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Jeannette
Nederland
4.5 / 5

Mooie uitvoering en vlotte service
Wij hebben een foto op canvas uitgekozen uit de collectie, met een grote maat (210 x 70). De kleuren zijn prachtig en het doek is mooi glad. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en die is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Lara
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden met ons mooie kunstwerk
Zeer ruime keuze aan afbeeldingen, goede kwaliteit en snel geleverd. Ons canvas doek staat prachtig op de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Rob.W
Nederland
5 / 5

We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Goed verpakt en in goede orde ontvangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Angela
Nederland
5 / 5

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Peter
Nederland
5 / 5

Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Rogier Rogier
Nederland
5 / 5

Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Annelies Hoolmans
Nederland
5 / 5

Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Ben Blatter
Nederland
5 / 5

Geheel volgens wens geleverd, en met de app vooraf op mijn wand kunnen bekijken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Wil
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
Wilna Spaaij van Commenée
Nederland
5 / 5

Prachtig.
Prachtig, met veel zorgvuldigheid gemaakt en verstuurd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit abstracte kunstwerk Kaart van Harderwijk abstract van Maps Are Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden