Kader met klimhortensia

Kader met klimhortensia van Teuni's Dreams of Reality

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 40557

Kader met klimhortensia van Teuni's Dreams of Reality

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Klimhortensia's hebben prachtige bloemenkransen die de hele winter blijven zitten. Met tegenlicht gefotografeerd zie je de warme kleuren en de nerven van de bloemblaadjes. De hortensia heb ik hier gebruikt als kader. De roodborst, als een 'bolletje' door de kou, wordt omringd door het kader van de uitgebloeide bloemen van de klimhortensia.

Over Teuni's Dreams of Reality

Ik ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Daarnaast maak ik digitale fantasiebeelden door meerdere opnames te combineren met behulp van beeldbewerkingssoftware. Op mijn website https://www.teunistuin.net én https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.

Alle werken