Kalkmolen

van Kees Jan Lok

- Werkcode: 215 753

Kees Jan Lok over Kalkmolen

De Kalkmolen is een wipmolen en werd in 1684 gebouwd om de Kalkpolder in Leiderdorp te bemalen. De molen werd in 2006 in delen afgebroken en tijdelijk opgeslagen.
In 2009 kreeg de Kalkmolen een nieuwe bestemming in Hoogmade: samen met de Doesmolen wordt hij nu ingezet voor bemaling van de Doespolder. Bij draaiende wieken is de molen open voor publiek.
Kalkmolen vind je in de categorieën Fotografie, Kleuren, Lucht, Molens, Nederland, Ochtend, Polderlandschap, Water, Wolken, Zon, Zonsondergang en Zonsopkomst.
Kees Jan Lok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kees Jan Lok

Beste fotografieliefhebber,
Ik reis voor mijn werk de hele wereld rond. In mijn koffer gaan dan vaak mijn statief en camera mee. Ook al is er soms heel weinig tijd, ik probeer altijd tijd vrij te maken voor het maken van foto's en dan hebben landschappen; skylines en lange sluitertijden mijn voorkeur. Maar thuis in Nederland is het vaak net zo fotogeniek. Ik hoop dat er iets moois bij zit voor aan de muur.

Alle werken van Kees Jan Lok


Waarom je kiest voor Kalkmolen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kalkmolen van Kees Jan Lok

Koop de foto Kalkmolen van Kees Jan Lok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 215 753
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden