Kasteel Bouvigne Breda in zwart-wit

Kasteel Bouvigne Breda in zwart-wit van JPWFoto

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kasteel Bouvigne Breda in zwart-wit van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 321454
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Eén van de meest bekende plekken in Breda: Kasteel Bouvigne op het Landgoed Bouvigne. Aan de rand van het Mastbos een vaak gefotografeerde locatie. Geen wonder dat het ook een dankbare locatie is om in het huwelijksbootje te stappen.
Deze mooie herfstdag was er een indrukwekkende bewolking, die het kasteel omringden. Zowel hoog in de lucht als helder weerspiegelend op het water. Juist dát gaf voor mij een schitterende aanvulling op het tafereel, waardoor er een krachtige, contrastrijke foto ontstond. Omgezet naar zwart-wit een adembenemend stukje natuur en historie in Breda.

Over JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken