Katten: elektricien

van Jan Keteleer

- Werkcode: 436569

Jan Keteleer over Katten: elektricien

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

In dit prachtige kunstwerk vinden we dat een kat de baan van een elektricien heeft overgenomen. Hun nieuwsgierigheid zou zeker in dit carrièregebied verzadigd zijn, maar het is moeilijk voor te stellen dat de kat in staat zal zijn om schakelaars om te draaien, als je toevallig een lont uitblaast! Niettemin zie je dat deze kat zijn uiterste best doet om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Ze lijken dicht bij het antwoord te staan, maar het valt nog af te wachten of je kracht weer terug zal komen. Toch zien we dat het licht is opgekomen, dus misschien moeten we deze kat wat lof toezwaaien!
Katten: elektricien vind je in de categorieën Arbeid (economie), Cyperse kat, Digital Art, Elektricien, Katten, Kinderkamer, Lichtval, Loopbaan, Rood en Tekeningen.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Katten: elektricien op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Katten: elektricien van Jan Keteleer

Koop dit digital art werk Katten: elektricien van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436569
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.