Kerkje op een terp van Jan van der Vlies

Werkcode: 792 827 Kopieer de werkcode

Jan van der Vlies profielfoto Kerkje op een terp in Nederland. Geen typisch Hollands landschap. Dit is dan ook niet natuurlijk maar aangelegd. Het kerkje is een kunstwerk en de terp waarop hij staat dient gedeeltelijk als geluidswal voor de aangrenzende woonwijk.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Vlies

Als schooljongen zat ik met m’n vader in de doka klassenfoto’s af te drukken in zwart-wit. Als beloning kreeg ik een zakcentje. Hier is de liefde voor fotografie ontstaan en zo heb ik zelf ook de kunst in het analoge tijdperk geleerd. M’n eigen werk afdrukken in de doka van m’n vader.
Als autodidact heb ik me de vaardigheden en technieken eigen gemaakt door veel te lezen, te leren en vooral te oefenen. Vallen en opstaan hoort erbij.
Er zijn natuurlijk talloze regels waaraan een goede foto zou moeten voldoen, en het is goed om daar kennis van te nemen zodat je geen elementaire fouten gaat maken.
Het mooie van regels is dat je deze ook kunt breken en er creatief mee om kunt gaan. Let wel op, deze regels zijn er met een reden, dus hou ze wel in je achterhoofd. Maar de vrijheid om de grenzen op te zoeken is er natuurlijk altijd.
Zo blijft de belichtingsdriehoek, de driehoek van diafragma, ISO en belichtingstijd uiteraard fier overeind staan, hier kun je niet om heen, maar alle andere regels aangaande compositie, nabewerkingen kun je naar eigen inzicht en smaak aanpassen.
Mijn interesse ligt voornamelijk op het gebied van de landschapsfotografie en de architectuur, zwart-wit en lange sluitertijden fotografie. Hiervoor gebruik ik momenteel een Canon 6D Mark II spiegelreflex camera met een standaard 24-105mm lens. Deze combinatie gebruik ik in 90% van de gevallen. Om lange sluitertijden te creëren maak ik gebruik van een set filters van het merk Lee.

Meer weten over Jan van der Vlies?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Henk Jaap Kloosterman
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
kobus heemskerk
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Karin
Nederland
5 / 5

Super mooi werk aan de muur
Vriendelijke mensen en super snelle service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Brigitte
Nederland
5 / 5

Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Nely
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Birgit
Nederland
5 / 5

Ziet eruit zoals website
Hele mooie schilderij ontvangen, ziet er uit zoals foto op website. Levering ging helemaal prima. Je kan zelfs op maat laten maken indien je maat er niet tussen zit en is daarnaast goed betaalbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2023
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Esther
Nederland
4.5 / 5

2 keer een topervaring.
Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Sjon
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede verzending, prachtig exemplaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Patricia
Nederland
5 / 5

Prima service. Doen wat ze beloven.
Ben zeer tevreden over de website, de service en de kwaliteit van de geleverde werken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
pascal
Nederland
5 / 5

Werk vandaag ontvangen, en niks op aan te merken. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Kerkje op een terp van Jan van der Vlies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden