Kever twirl blauw

van Joost Hogervorst

- Werkcode: 377 591

Joost Hogervorst over Kever twirl blauw

Volkswagen Kever flowerpower op blauwe achtergrond. Autokunst.
Kever twirl blauw vind je in de categorieën 1960-1969, Auto's, Blauw, Digitale Kunst, Draai, Hallucinogeen, Illustraties, Psychedelisch, Volkswagen Kever, Woonstijl Bohemian en autokunst.
Joost Hogervorst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joost Hogervorst

Voorop staat dat ik lol heb in wat ik maak. Ik teken, ontwerp en fotografeer me een ongeluk en maak wat ik leuk vind. Er komt van alles tevoorschijn, ook omdat er van alles fout gaat. Dat is juist goed want dat levert vaak verrassende dingen op.

Steeds weer wat nieuws maken en verzinnen is eigenlijk niet zo handig qua herkenbaarheid van je werk. Maar ik moet er niet aan denken om elke keer wat herkenbaars te maken. Ik vind het maken en uitproberen ook belangrijker dan het verkopen van mijn werk. Toch wordt het wereldwijd verkocht, via o.a. All Posters, Overstock, Sears en Walmart. Dat gaat o.a. via agenten. Ik maak wat en zij verkopen het. Dat is een mooi avontuur. Voor een deel weet ik waar het verkocht wordt. Dat is leuk om te zien. Het gaat zelfs naar Australië, Mexico en Japan. Voor zover ik het heb kunnen nagaan is mijn werk in de VS in meer dan 40 staten verkocht. Ik heb ontdekt dat ik jazzposters heb verkocht in Brooklyn, the Bronx en New Orleans. Dat idee!;)

Heel af en toe exposeer ik. Verder wordt mijn werk getoond op beurzen door agenten. In New York, Las Vegas en Londen bijvoorbeeld. Dat is best een stoer idee.

Het leuke van Werk aan de muur is dat ik er ook aparte dingen kan plaatsen waarvan ik niet verwacht dat iemand er iets in ziet , maar die ik soms nog verkoop ook. Bovendien is het leuk om speciaal werk te maken voor de nieuwste trends op de site. Dat houdt je scherp en zo blijft het interessant.

Alle werken van Joost Hogervorst


Waarom je kiest voor Kever twirl blauw als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kever twirl blauw van Joost Hogervorst

Koop de illustratie Kever twirl blauw van Joost Hogervorst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 377 591
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden