Kilkee Cliffs in Ierland

van Babetts Bildergalerie

- Werkcode: 848 546

Babetts Bildergalerie over Kilkee Cliffs in Ierland

De Kilkee Cliff Walk is een schilderachtige rondwandeling langs de kliffen van Kilkee, die niet zo hoog zijn als de kliffen van Moher, maar het voordeel hebben dat ze dichter bij zee liggen en minder toeristen trekken.
Kilkee Cliffs in Ierland vind je in de categorieën Atlantische Oceaan, Fietsen, Fotografie, Golf (natuurkunde), IJsland, Ierland, Kilkee Cliffs, Klip, Kust, Loop Head, Natuur en Weer, Wild Atlantic Way en boulders.
Babetts Bildergalerie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Babetts Bildergalerie

Beroepsmatig van oorsprong werkzaam op het gebied van de belastingen was schilderen voor mij altijd een tegenwicht voor het stressvolle dagelijkse leven. Aanvankelijk ontwierp ik vooral met stiften op papier en in het verdere verloop met mobiles en beschilderde glazen potten. Met de geboorte van mijn tweede kind ben ik begonnen met schilderen op doek met acrylverf. Via de schilderkunst kwam ik bij de fotografie. Deze hobby was veel gemakkelijker te combineren met reizen. Ik leg met de camera vast wat ik mooi vind, maar schik ook motieven. De kijker van mijn foto's wil ik gewoon een glimlach op zijn gezicht toveren.

Alle werken van Babetts Bildergalerie


Waarom je kiest voor Kilkee Cliffs in Ierland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kilkee Cliffs in Ierland van Babetts Bildergalerie

Koop de foto Kilkee Cliffs in Ierland van Babetts Bildergalerie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 848 546
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.