Kimmeridge Bay

van Sander Poppe

- Werkcode: 288 820

Sander Poppe over Kimmeridge Bay

Een van de prachtige baaien aan de Jurassic Coast, Dorset, Verenigd Koninkrijk. Een prachtig serene foto van Kimmeridge Bay.
Kimmeridge Bay vind je in de categorieën Baai, Dorset, Engeland, Fotografie, Het Kanaal, Jurassic Coast, Kimmeridge, Kust, Lente, Noordzee, Purbeck (district) en Wareham.
Sander Poppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Mijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken van Sander Poppe


Meer weten over Sander Poppe?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kimmeridge Bay als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kimmeridge Bay van Sander Poppe

Koop de foto Kimmeridge Bay van Sander Poppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 288 820
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden