Kinderdijk, molen met boot

van Hermen Buurman

- Werkcode: 1 014 580

Hermen Buurman over Kinderdijk, molen met boot

Een molen met een voorbij varend bootje met de Nederlandse vlag en de karakteristieke wolkenlucht geeft dit beeld een typisch hollands tafereel. De weerspiegeling van de wolken, de molen en het bootje zijn te zien in het rustige water.
Kinderdijk, molen met boot vind je in de categorieën Boten & Schepen, Fotografie, Kinderdijk, Molens, Nederland, Sfeer (gevoel), Vlag, Water, Wolken, Zomer en weerspiegeling.
Hermen Buurman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hermen Buurman

Fotograaf Hermen Buurman werk al 22 jaar als professioneel. Hij heeft o.a. de fotografie verzorgd voor een aantal boeken. Met zijn eigen werk exposeert hij van tijd tot tijd. Eén van zijn bijzondere tentoonstellingen was Hermen in Zwart Wit die gekoppeld was aan de tentoonstelling Rembrandt in Zwart Wit

Alle werken van Hermen Buurman


Waarom je kiest voor Kinderdijk, molen met boot als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kinderdijk, molen met boot van Hermen Buurman

Koop de foto Kinderdijk, molen met boot van Hermen Buurman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 014 580
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.