Kinderdijk, windmolen Nederwaard nr. 5

Kinderdijk, windmolen Nederwaard nr. 5 van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kinderdijk, windmolen Nederwaard nr. 5

van Pieter van Roijen

Kinderdijk, windmolen Nederwaard nr. 5 van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 317246

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 111 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderdijk is een dorp in Nederland en ligt in een polder in de Alblasserwaard. Om de polder af te voeren is rond 1740 een systeem van 19 windmolens gebouwd. Deze groep molens is de grootste concentratie van oude windmolens in Nederland en is sinds 1997 een werelderfgoed van de UNESCO. Deze foto is van Nederwaard nr. 5.

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Pieter van Roijen profielfotoIk ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken