Kinderdijk, windmolen Nederwaard nr. 5

van Pieter van Roijen

- Werkcode: 317 246

Pieter van Roijen over Kinderdijk, windmolen Nederwaard nr. 5

Kinderdijk is een dorp in Nederland en ligt in een polder in de Alblasserwaard. Om de polder af te voeren is rond 1740 een systeem van 19 windmolens gebouwd. Deze groep molens is de grootste concentratie van oude windmolens in Nederland en is sinds 1997 een werelderfgoed van de UNESCO. Deze foto is van Nederwaard nr. 5.
Kinderdijk, windmolen Nederwaard nr. 5 vind je in de categorieën Fotografie, Groothoekobjectief, Kinderdijk, Landschappen, Lange belichtingstijd, Molens, Nederland, Pieter van Roijen en weerspiegeling.
Pieter van Roijen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Ik ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken van Pieter van Roijen


Waarom je kiest voor Kinderdijk, windmolen Nederwaard nr. 5 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kinderdijk, windmolen Nederwaard nr. 5 van Pieter van Roijen

Koop de foto Kinderdijk, windmolen Nederwaard nr. 5 van Pieter van Roijen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 317 246
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden