Kinderdijk zijn beroemde molens

van Sander Poppe

- Werkcode: 315 709

Sander Poppe over Kinderdijk zijn beroemde molens

Op een prachtige dag, net na zonsondergang, is deze foto gemaakt op Kinderdijk. Met het zicht op de rivier De Hoge Boezem, levert dit een rustige weerspiegeling op van een prachtig tafereel.
Kinderdijk zijn beroemde molens vind je in de categorieën Avond, Fotografie, Kinderdijk, Molens, Nederland, Sander Poppe, Spiegelbeeld (reflectie), UNESCO Werelderfgoed locaties, Wolken, Zonsondergang, Zuid-Holland en cspoppe.
Sander Poppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Mijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken van Sander Poppe


Meer weten over Sander Poppe?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kinderdijk zijn beroemde molens als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kinderdijk zijn beroemde molens van Sander Poppe

Koop de foto Kinderdijk zijn beroemde molens van Sander Poppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 315 709
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden