Kinderdijkse molens

van Sander Poppe

- Werkcode: 582 047

Sander Poppe over Kinderdijkse molens

Op een prachtige zonnige lente avond bij de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Het laatste daglicht strijkt prachtig langzaam over de wolken die dit prachtige tafereel passeren. Je krijgt spontaan zin om over de brug naar de molen te lopen (helaas is dit verboden. De molens zijn privé bezit!).
Kinderdijkse molens vind je in de categorieën Bruggen, Fotografie, Kinderdijk, Lente, Molens, Rivier, UNESCO Werelderfgoed locaties, Water, Zuid-Holland en cspoppe.
Sander Poppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Mijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken van Sander Poppe


Meer weten over Sander Poppe?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kinderdijkse molens op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kinderdijkse molens van Sander Poppe

Koop de foto Kinderdijkse molens van Sander Poppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 582 047
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.