Kinderen Kunst: Amy leert Buddy wiskunde

Kinderen Kunst: Amy leert Buddy wiskunde van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kinderen Kunst: Amy leert Buddy wiskunde

van Jan Keteleer

Kinderen Kunst: Amy leert Buddy wiskunde van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438464
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie Amy & Buddy
© designed by Jan Keteleer

Is 1 plus 1 gelijk aan liefde? Amy lijkt het te denken, en ze is vastbesloten om dit uit te leggen aan haar beagle Buddy. We weten niet of Buddy het begrijpt. Omdat hij duidelijk van Amy houdt en zij van hem houdt, kunnen we ons voorstellen dat Buddy, als niets anders, absoluut geboeid is. Deze schattige afbeelding van vriendschap biedt een duidelijke herinnering die velen van ons hebben vanaf hun kindertijd. We hebben onze hond misschien geen wiskunde geleerd, maar we hebben er wel veel tijd aan besteed. Dit is een prachtig verhaal over duurzame vriendschap. Dit stuk is verkrijgbaar in T-shirts, kunst aan de muur of in de vorm van interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken