Kinderen Kunst: Amy leert Buddy wiskunde

van Jan Keteleer

- Werkcode: 438464

Jan Keteleer over Kinderen Kunst: Amy leert Buddy wiskunde

Kinderen Collectie Amy & Buddy
© designed by Jan Keteleer

Is 1 plus 1 gelijk aan liefde? Amy lijkt het te denken, en ze is vastbesloten om dit uit te leggen aan haar beagle Buddy. We weten niet of Buddy het begrijpt. Omdat hij duidelijk van Amy houdt en zij van hem houdt, kunnen we ons voorstellen dat Buddy, als niets anders, absoluut geboeid is. Deze schattige afbeelding van vriendschap biedt een duidelijke herinnering die velen van ons hebben vanaf hun kindertijd. We hebben onze hond misschien geen wiskunde geleerd, maar we hebben er wel veel tijd aan besteed. Dit is een prachtig verhaal over duurzame vriendschap. Dit stuk is verkrijgbaar in T-shirts, kunst aan de muur of in de vorm van interieurproducten.
Kinderen Kunst: Amy leert Buddy wiskunde vind je in de categorieën Algebra, Beagle (hond), Fantasie, Hondachtigen, Illustraties, Kinderen voor Kinderen, Kinderkamer, Liefde, Nieuwsgierigheid, Schilderijen, Snoepgoed, Tekeningen en Wiskunde.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Kinderen Kunst: Amy leert Buddy wiskunde op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kinderen Kunst: Amy leert Buddy wiskunde van Jan Keteleer

Koop de illustratie Kinderen Kunst: Amy leert Buddy wiskunde van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438464
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.