Kinderen Kunst: Samen appels plukken

Kinderen Kunst: Samen appels plukken van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kinderen Kunst: Samen appels plukken

van Jan Keteleer

Kinderen Kunst: Samen appels plukken van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438935
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer
******************************
Appels plukken is een fantastische manier om een warme dag door te brengen in de vrije natuur. Amy en haar schattige Beagle Buddy plukken samen appels. Ze zijn omringd door vlinders, en vele andere dingen die je gaat associëren met de perfecte dag. Deze twee onafscheidelijke beste vrienden nemen hun tijd om deze appels te plukken. Wat daarna gebeurt, is een gok, maar we kunnen er zeker van zijn dat de appels goed gebruikt zullen worden! Dit kunstwerk heeft weelderige, diepe kleuren die zeker een aantal van je dierbaarste herinneringen zullen voortbrengen. Beschikbaar als kunst aan de muur of in de vorm van interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken