Klaproos bij zonsondergang

Klaproos bij zonsondergang van Jacqueline de Groot

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Klaproos bij zonsondergang

van Jacqueline de Groot

Klaproos bij zonsondergang van Jacqueline de Groot

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 372887
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

De klaproos. Tegelijkertijd teer en kwetsbaar. In het late avondlicht. De zon was al onder, de wind wakkerde fel. Zij hielden stand. De kleuren van de klaproos komen mooi terug in de lucht. De foto is gemaakt met een oude lens uit de Sovjet Unie, de Helios. Een handmatige lens die een mooie 'softheid' geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Jacqueline de Groot

Jacqueline de Groot profielfotoMijn naam is Jacqueline de Groot. Sinds een paar jaar heeft mijn hobby fotografie een vlucht genomen. Na de Basisopleiding bij de Fotoacademie in Amsterdam ben ik mijn kennis blijven uitbreiden met relevante cursussen en workshops. Mijn hart ligt bij de natuur. Ik fotografeer graag landschappen, zeegezichten (zonsondergang). Recent heb ik een serie foto's van bloemen gemaakt in pasteltinten en met een bijzondere soft focus. Deze foto's lenen zich bijzonder goed voor een matte/velvet printuitvoering. Ik nodig u uit deze te bekijken in mijn shop! Ik fotografeer met een Full Frame spiegelreflexcamera van Canon. Ik exposeer mijn werk in bibliotheken, woon- en zorgcomplexen, huisartsenpraktijken en restaurants. Mijn foto's laat ik over het algemeen afdrukken op Dibond (twee lichtgewicht lagen aluminium met kunststof ertussen, galeriekwaliteit). De landschappen en zeegezichten laat ik zelf vaak op paarlemoerachtig papier afdrukken, aangezien ze in die uitvoering naar mijn mening goed tot hun recht komen. Aan u uiteraard de keus. Iedere smaak en elk interieur is tenslotte anders.

Alle werken