Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 23 uur geldig!

Klaprozen in de regen

van Jan Keteleer

- Werkcode: 451 138

Jan Keteleer over Klaprozen in de regen

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Als je aan papavers denkt, wat zijn dan sommige van de gedachten en scènes die in je opkomen? Sommige mensen denken aan het iconische landschap buiten het Land of Oz. Anderen herinneren zich het gekakel van de Wicked Witch, terwijl ze zeiden dat de papavers haar zouden laten slapen. Anderen beschouwen dat onvergetelijke gedicht over Flanders Field. Dit slaperige beeld is een levendige rode ruimte, die samenkomt met de elementen van de natuur. Verkrijgbaar als wall-art, of als t-shirts, of in de vorm van interieurproducten, is Poppies in the Rain iets dat op een zeer diepzinnige manier het hart en de geest kan vangen.
Klaprozen in de regen vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Digitale Kunst, Erotiek, Klaproos, Liefde, Meren, Papaverfamilie, Rood, Roze, Tuin en Zomer.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klaprozen in de regen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klaprozen in de regen van Jan Keteleer

Koop dit digital art werk Klaprozen in de regen van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451 138

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-153,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.