Klassieke Britse auto's

van Jan Keteleer

- Werkcode: 797 713

Jan Keteleer over Klassieke Britse auto's

Groot-Brittannië staat bekend om zijn tradities en klasse. Zo ook in de auto-industrie, want Aston Martin, Bentley en Rolls Royce zijn wereldberoemd om hun klasse. Hier is de Aston Martin DB6 uit de James Bond films, de Bentley 8 cilinder en de legendarische Rolls Royce Silver Shadow.
Klassieke Britse auto's vind je in de categorieën , Aston Martin DB5, Auto's, Autoracen, Bentley (automerk), Fotografie, Motorsport, Oldtimers, Roadster, Rolls-Royce Silver Shadow en Zwart-wit.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klassieke Britse auto's op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klassieke Britse auto's van Jan Keteleer

Koop de foto Klassieke Britse auto's van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 797 713
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.