Kleurrijk bos

Kleurrijk bos van Marijke Doppenberg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kleurrijk bos

van Marijke Doppenberg

Kleurrijk bos van Marijke Doppenberg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 495971
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Dit schilderij is gemaakt met acrylverf. In de blaadjes van de bomen is het lichtinval van het zonlicht weergegeven. De goudkleurige blaadjes reflecteren het licht.

Op de grond is gewerkt met een paarse kleur. De kleur van schaduw en koelte. De dominante kleuren, groen en paars, zorgen voor een mooi contrast.

Het bos waar ik woon is een grote inspiratiebron geweest om dit schilderij te schilderen. De geur, de kleur en de rust hebben mij ertoe bewogen om dit schilderij te schilderen.

Dit werk wordt aangeboden door Marijke Doppenberg

Marijke Doppenberg profielfotoAls autodidact kunstenaar haal ik mijn inspiratie voornamelijk uit de natuur. De stijl van mijn schilderijen is realistisch waarbij ik zowel met de paletmes als de kwast werk.

Met mijn werk probeer ik harmonie en positieve energie uit te stralen. Ik schilder onderwerpen waar ik zelf heel blij van word, en hiermee hoop ik anderen ook te inspireren en een positief gevoel te geven. Kleurrijke landschappen zijn hierbij een terugkerend thema.

Alle werken