Kleurrijk venster in Frankrijk Ardèche

Kleurrijk venster in Frankrijk Ardèche van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 44508

Kleurrijk venster in Frankrijk Ardèche van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
Kleurrijk venster in Frankrijk Ardèche van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Kleurrijk tafereel op vier meter hoogte. Wandelend door straten, op zoek naar treffende beelden is het voor mij iedere keer weer verrassend hoe bijzonder gevels uitgevoerd kunnen zijn. Of het nu is in mijn eigen woonplaats, een klein dorpje (zoals hier) in de Franse Ardeche of een metropool als New York. Overal vind zijn dit soort juweeltjes te ontdekken. Ik zoek naar kleuren, patronen en karakteristieke elementen. Ze herinneren mij vervolgens aan dat ene bijzondere moment in een stad of dorp, soms compleet gemaakt met de trots van de betreffende bewoner. Zelden wordt je teleurgesteld wanneer je een stad of dorp bekijkt op vier meter hoogte!

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken