Knop van de Stokroos

Knop van de Stokroos van Reinier van de Pol

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Knop van de Stokroos van Reinier van de Pol

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 60838
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!

Omschrijving

Het ontspruiten van een bloem, in dit geval een stokroos, lijkt welhaast een geboorte van nieuw leven. Deze macro foto toont het prille bestaan van de bloem van een stokroos. Op de achtergrond is heel bewust een vol in bloei staande bloem van deze plant als vage achtergrond gekozen. De rose en gele kleuren worden versterkt door het frisse groen blad. De natuur laat vaak tot in het kleinste detail kunstzinnige vormen zien. Beeldemotie heeft meerdere macro foto's in haar collectie. Binnenkort zal de online shop verder worden uitgebreid met opnamen uit het genre microfotografie of macrofotografie.

Over Reinier van de Pol

Reinier van de Pol profielfoto"Als ik met mijn foto's de harten van mensen kan raken, geeft me dat een enorme voldoening"

"Iedereen ziet de wereld anders en iedereen vertaalt op een eigen manier wat hij of zij waarneemt. De kunstenaar is bij uitstek in staat waarnemingen om te zetten in beelden en aan die beelden een emotionele lading te geven. Zo gaat dat met een schilder die met zijn penseel het doek bestrijkt evengoed als met de fotograaf die zijn sluiter ontstpant"

Alle werken