Kop van Zuid in de regen

van Rene Siebring

- Werkcode: 333 234

Rene Siebring over Kop van Zuid in de regen

Op een regenachtige decemberavond, met zeer lage wolken aan de hemel, geven de lichten die de Erasmusbrug verlichten sterke weerspiegelingen in de wolken. Tegelijkertijd vormen deze wolken een deken op de achtergrond van de gebouwen op de Kop van Zuid Rotterdam.
Kop van Zuid in de regen vind je in de categorieën Erasmus bridge, Erasmusbrug, Fotografie, Havenbedrijf Rotterdam, Havens, Havens van Rotterdam, Kop van Zuid, Rijn harbor, Rijnhaven, Rotterdam, Zwaan, dobberend bos en floating forrest.
Rene Siebring profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rene Siebring

Ik ben een stadsfotograaf die de schoonheid van de stad vastlegt vanaf het moment dat de zon begint te dalen tot zonsopgang. Mijn passie ligt in het fotograferen van de stad in de avond, nacht en zonsopgang. Mijn foto's zijn kleurrijk, panoramisch en worden gekenmerkt door het gebruik van reflectie, vooral in het water.Met mijn foto's fotografeer ik het kleurenpalet van de stad als de meesten van ons al naar binnen zijn gegaan, ik werk met langzame sluitertijden zodat op de meeste foto's geen mensen kunnen worden gezien, het zijn voorbijgangers die als het ware zijn opgelost in de foto / stad.Dit creëert een rustig straatbeeld alsof de steden zijn verlaten. Alleen door de aanwezigheid van lichte paden van fietsers, auto's, boten, bussen of trams kan worden gezien dat de stad leeft.Ik gebruik verschillende perspectieven om de stad te vangen, vanaf het maaiveld, maar ook van boven (op het dak).

Alle werken van Rene Siebring


Waarom je kiest voor Kop van Zuid in de regen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kop van Zuid in de regen van Rene Siebring

Koop de foto Kop van Zuid in de regen van Rene Siebring op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 333 234
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
183,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden