Kop van Zuid

Kop van Zuid van Luc Buthker

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kop van Zuid van Luc Buthker

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437883
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!

Omschrijving

Een zicht op Kop van Zuid met ooit het hoogste gebouw van Nederland. Het iconische gebouw op de voorgrond laat het mooie contrast zien tussen Rotterdam. Natuurlijk mag hier de Erasmusbrug niet ontbreken.

Over Luc Buthker

Luc Buthker profielfotoAl vanaf jonge leeftijd wilde Luc Buthker(1993) de wereld ontdekken en alles met zijn eigen ogen zien. Hij gebruikte altijd zijn vaders camera om honderden foto's te nemen. In 2015 is Luc afgestudeerd aan de University of Applied Photography in Rotterdam.

Zijn liefde voor fotografie begon te groeien tijdens zijn studie in Rotterdam. Door zijn kijk op de stad te combineren met zijn sport krijg je een nieuwe, young en frisse kijk. Door de wereld te fotograferen met zijn perfectionistische oog, krijg je de wereld te zien door zijn ogen.

De liefde en passie die hij heeft voor extreme sports heeft hem over de hele wereld gebracht. Deze liefde en passie gebruikt hij nu in zijn fotografie. Door naar het hoge noorden af te reizen om het noorderlicht te fotograferen of naar de warme landen om de tropische landschappen vast te leggen. Geen avontuur is te moeilijk voor Luc.

Alle werken