Korenbloemen

Korenbloemen van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Korenbloemen van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 157198
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

De korenbloem kwam je normaal tegen in de graanvelden of bermen lang de weg. Tegenwoordig zie je de plant ook in tuinen terugkomen. Een prachtige bloem die van mij wat extra aandacht mag hebben.

Vandaar dat ik dan ook deze compilatie heb gemaakt met een achtergrond die aan het geheel en meer avond achtige sfeer meegeeft. Een prachtige combinatie voor aan de wand in een lichte omgeving.

Over Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Photoshop CC, Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Affinity Photo Designer.

Alle werken