Koud meerkoetje

van Jan van der Knaap

- Werkcode: 778272

Jan van der Knaap over Koud meerkoetje

Een meerkoetje op het ijs van de Gorssloot in Purmerend tijdens de winterweek van februari 2021. Meerkoetjes hebben hebben grote blauwgroene zwempoten met gespreide lobben aan de tenen. Als de meerkoet de poot naar achteren beweegt, klappen de lobben open door de waterdruk zodat de vogel zich naar voren beweegt. Beweegt de poot weer naar voren, klappen de lobben weer dicht. Een volwassen meerkoet heeft een rode iris.
De meerkoet is een beschermde inheemse diersoort.
Koud meerkoetje vind je in de categorieën Dieren, Digital Art, Fotografie, IJs, Iris (anatomie), Meerkoet, Ornithologie, Purmerend, Rood, Vogels en Winter.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Koud meerkoetje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koud meerkoetje van Jan van der Knaap

Koop dit digital art werk Koud meerkoetje van Jan van der Knaap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 778272
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.