Kruiend ijs op het IJsselmeer

van Jurjen Veerman

- Werkcode: 35 645

Jurjen Veerman over Kruiend ijs op het IJsselmeer

Net als in 2012 lag er weer kruiend ijs langs de Friese IJsselmeerkust. Deze foto heb ik gemaakt voor de kust van Hindeloopen. Geen metershoge bergen ijs zoals in 2012 maar toch zeer de moeite waard om er foto's te maken. Omdat het ijs niet meer betrouwbaar was, was ik genoodzaakt om de foto's vanaf een strekdammetje te maken; liggend op de basaltblokken en het statief op de laagste stand om het ijs vanaf een zo laag mogelijk standpunt te kunnen fotograferen. Het licht was niet optimaal die dag maar dankzij de donkere luchten ontstaan er sterke contrasten met het lichte ijs.
Kruiend ijs op het IJsselmeer vind je in de categorieën Fotografie, Friesland, Hindeloopen, IJs, IJsselmeer, Natuur en Weer, Nederland en Winter.
Jurjen Veerman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jurjen Veerman

Freelance fotograaf uit Vries. Gespecialiseerd in natuur- en landschapsfotografie, bedrijfsreportages en sportfotografie.

Alle werken van Jurjen Veerman


Waarom je kiest voor Kruiend ijs op het IJsselmeer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kruiend ijs op het IJsselmeer van Jurjen Veerman

Koop de foto Kruiend ijs op het IJsselmeer van Jurjen Veerman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35 645
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden