Kruinzoeker

Kruinzoeker van Robert Smink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Kruinzoeker van Robert Smink thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 113889

Kruinzoeker van Robert Smink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Kruinzoeker van Robert Smink

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dode boom bij ?t Wed. Alsof de wolken de bladeren vervangen zoals een pruik bij een kaalhoofdige persoon. Mooie winderige dag met sterk wisselend licht en wolkenformaties. Nationaal Park Zuid-kennemerland, Overveen.

Over Robert Smink

Robert Smink profielfotoTijdens mijn opleiding 'Grafische Vormgeving' heb ik veel gefotografeerd. Daarna werd het door alle drukte van gezin en baan een vergeten hobby. Sinds 2005 ben ik weer regelmatig aan het fotograferen. Kennelijk met een ander oog dan vroeger. Zelf vind ik mijn foto's nu veel beter dan toen en reacties van anderen bevestigen dat. Inspiratie: Mijn fotowerk vindt grotendeels spontaan plaats. Natuurlijk is het licht de doorslaggevende factor. Maar het is ook de combinatie tijd, plaats en situatie die leidt tot goede beelden. De volgende fotografen bewonder ik zeer: Ansel Adams, Ruben Smit en Bas Meelker (landschap), Walker Evans, Ed van der Elsken en Eddy Posthuma de Boer (straat), Annie Leibovitsj, Erwin Olaf en Anton Corbijn (enscenering en portret). Zij hebben dus invloed, ook al is dat niet direct zichtbaar. Het zet je aan het denken over je eigen fotografie en aanpak. Tegelijkertijd realiseer ik mij dat ik door deze namen te noemen tientalle andere voortreffelijke fotografen tekort doe.

Naast fotograferen ben ik al een aantal jaren aan het beeldhouwen. Van die beelden maak ik ook foto's voor mijn site. Met die foto's ben ik deze winter eens flink aan het stoeien gegaan. Dat heeft geleid tot een extra album in mijn shop: Abstracte Prints. Het fotografische beeld is hier uiteindelijk uit verwijderd. Op mijn eigen site kunt u zien wat er gebeurt als het beeld nog wel zichtbaar is.

Alle werken