Kunst in de woestijn

Kunst in de woestijn van Aisja Aalbers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 300119

Kunst in de woestijn van Aisja Aalbers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
96 gratis verzending!
Kunst in de woestijn van Aisja Aalbers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze bomen zijn al meer dan 700 jaar oud. Dit is pure kunst gemaakt door moeder natuur in het midden van een woestijn. De mooie natuurlijke kleuren zorgen voor een surrealistisch beeld, alsof het geschilderd is.

Over Aisja Aalbers

Aisja Aalbers profielfotoVan jongs af aan ben ik al geboeid door alles wat met de natuur te maken heeft. Een boom zie ik niet als een object maar als een vorm van kunst. Vanuit deze passie maak ik mijn foto's. Geen bewerkte beelden maar eerlijk en natuurgetrouw: what you see is what you get. Want de natuur is al zo mooi, daar wil je toch niets aan veranderen? Heb je ergens (bijvoorbeeld op mijn website, Facebookpagina of Instagram) een foto gezien en staat deze hier niet tussen? Stuur me even een mailtje (info@aisja-aalbers.nl) en ik zal zorgen dat de foto er z.s.m. bij komt te staan. Met vriendelijke groet, Aïsja Aalbers

Alle werken