La Belle Libelle

La Belle Libelle van Suzan (Suus) Buskes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 233869

La Belle Libelle van Suzan (Suus) Buskes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
La Belle Libelle van Suzan (Suus) Buskes

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Macrofoto van een steenrode Heidelibel. Libellen zijn vrij gemakkelijk te onderscheiden van andere insecten. Ze hebben twee paar stevige rijk geaderde vleugels die niet opvouwbaar zijn. Ze hebben kleine antennes die nauwelijks opvallen. Een lang en meestal slank achterlijf. Grote facetogen op een beweeglijke kop. Het borststuk is schuin gericht en de poten zijn naar voren geplaats.

Over Suzan (Suus) Buskes

Suzan (Suus) Buskes profielfotoFotograferen is meer dan alleen de automatisch piloot gebruiken op je toestel. Dit heb ik zelf mogen ervaren in september 2014 toen ik de basiscursus fotografie ben gaan volgen. Nu een half jaar later na het afronden van de vervolgcursus, mis ik het fotograferen en de opdrachten enorm. Nu hoop ik op deze wijze als hobbyfotograaf me zelf te blijven uitdagen om te blijven fotograferen en verder te ontwikkelen. Ik ben de wereld met andere ogen gaan bekijken en zie dingen die ik voorheen nooit zou hebben waargenomen. Laten we dus onze passie delen! Ik als maker, jij als koper van jouw droombeeld

Alle werken