Lampionplant

van Henk Langerak

- Werkcode: 564267

Henk Langerak over Lampionplant

gedroogde lampionplant tegen een donkere achtergrond
Lampionplant vind je in de categorieën China, Fotografie, Macrofotografie, Oranje, Teer, Wachtkamer, chinese lampion, decoratief, kwetsbar, lampion plant en lampionbloem.
Henk Langerak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Henk Langerak

Als ik ergens kom denk ik meteen in foto's. Wat is hier boeiend; hoe kan ik dit het beste in beeld brengen? Fotografie is een passie, die niet overgaat als ik geen camera bij me heb. Ik heb een brede smaak. Landschappen, vergezichten, macro, dieren, mensen. Alles boeit me en dat is in mijn foto's te zien. Ik heb gepubliceerd in kranten en tijdschriften. En mijn foto's zijn op veel exposities te zien geweest, zowel in solo-exposities als in groepsexposities. Ik ben lid van fotoclub Alphoto in Alphen aan den Rijn en lid van de FotoBond. Wat op deze site te zien is, is slechts een heel klein deel van mijn omvangrijke oeuvre. Bekijk daarom ook mijn weblog en mijn websites.

Alle werken van Henk Langerak


Waarom je kiest voor Lampionplant op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lampionplant van Henk Langerak

Koop de foto Lampionplant van Henk Langerak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 564267
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.