Landschap in IJsland

van Albert Mendelewski

- Werkcode: 342 082

Albert Mendelewski over Landschap in IJsland

De vaak gefotografeerde Vestrahorn in Stokksnes (IJsland). De berg is 454 meter hoog en onder aan de berg is één van IJslands oudste nederzettingen geweest. Opvallend zijn de zwarte zandduinen met het bruin gekleurde gras.
Landschap in IJsland vind je in de categorieën Bergen, Duinen, Fotografie, Grasland, IJsland, Landschappen, Panoramafotografie, Sneeuw, Stranden, Winter en Zwart-wit.
Albert Mendelewski profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Albert Mendelewski

Ik ben een enthousiaste hobby fotograaf die graag de natuur in al zijn hoedanigheden, van heel klein (macro) tot oneindige landschappen, en alle dieren die hierin leven fotografeert. Daarnaast fotografeer ik ook graag steden, overdag als ook 's avonds. Dit alles combineer ik graag met reizen, van dichtbij in Nederland tot aan de andere kant van de aardbol. Al met al voldoende voer voor een fotograaf. Ik hoop dat mijn foto's je bevallen ;-)

Alle werken van Albert Mendelewski


Waarom je kiest voor Landschap in IJsland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Landschap in IJsland van Albert Mendelewski

Koop de foto Landschap in IJsland van Albert Mendelewski op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 342 082
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden