Landschap in de omgeving van Colca Canyon, Peru

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 168673

Rietje Bulthuis over Landschap in de omgeving van Colca Canyon, Peru

Landschap in de omgeving van Colca Canyon met een prachtige wolkenlucht, Peru
Colca Canyon is de kloof van de Colca in het zuiden van Peru. Het is een toeristische trekpleister omdat je er van dichtbij condors kunst spotten.
Ze vliegen door de kloof, meestal 's ochtends en 's avonds. In de tussentijd zijn ze op jacht in een verder gelegen gebied. De condors worden al jaren bekeken door toeristen, die erg dicht bij de condors kunnen komen. Soms vliegen ze zo'n 5 meter van je vandaan over je heen. 'Cruz del Condor' wordt flink bezocht door de toeristen. Vanaf dit punt is de kloof 1200 meter diep.
Landschap in de omgeving van Colca Canyon, Peru vind je in de categorieën Bergen, Boerderij, Colca Canyon, Contemporary, Fotografie, Heilige vallei van de Inca's, Inca's, Landschappen, Peru, Terras (landbouw) en Zuid-Amerika.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Landschap in de omgeving van Colca Canyon, Peru op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Landschap in de omgeving van Colca Canyon, Peru van Rietje Bulthuis

Koop de foto Landschap in de omgeving van Colca Canyon, Peru van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 168673
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.