Lauwersmeer door Zeearend monument

van Evert Jan Luchies

- Werkcode: 750 587

Evert Jan Luchies over Lauwersmeer door Zeearend monument

Uitzicht over het Lauwersmeer door het roestige Zeearend monument dat is geplaatst langs de strandweg richting Lauwersoog in de provincie Groningen. Het monument toont een realistische grootte en spanwijdte van een Europese Zeearend. Deze foto is gemaakt in de Zomer van 2018.
Lauwersmeer door Zeearend monument vind je in de categorieën Arend, Fotografie, Groningen (provincie), Landschappen, Lauwersmeer, Meren, Nationale Parken, Natuurmonument, Nederland, Roestbruin en Vogels.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Lauwersmeer door Zeearend monument op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lauwersmeer door Zeearend monument van Evert Jan Luchies

Koop de foto Lauwersmeer door Zeearend monument van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 750 587
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.