Leegstaand treinstation

van Eus Driessen

- Werkcode: 27 475

Eus Driessen over Leegstaand treinstation

Wat ooit een groot goederenstation was voor de spoorwegen ligt er nu verlaten bij. Zelfs de treinen zijn achter gebleven. Helaas is er erg veel grafitti.
Leegstaand treinstation vind je in de categorieën Fotografie, Geschiedenis, High dynamic range, Loods (opslag), Opslag (bewaren), Treinen en Verlaten plekken.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Leegstaand treinstation als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Leegstaand treinstation van Eus Driessen

Koop de foto Leegstaand treinstation van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 27 475
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden