Lego Mondriaan kunstwerk

van Marco van den Arend

- Werkcode: 417502

Marco van den Arend over Lego Mondriaan kunstwerk

Lego Mondriaan kunstwerk, met inspiratie door de meester Piet Mondriaan. Lego fans, let op! Dit werk past op alle muren in alle interieurs!
Lego Mondriaan kunstwerk vind je in de categorieën Blauw, Collage, Digital Art, Fotografie, Geel, Illustraties, Kleur collecties, Kunst, LEGO, Rood, Schilderijen, Zwart-wit en vlakken.
Marco van den Arend profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marco van den Arend

Ik ben sinds 2015 meer aan het fotograferen dan alleen mijn kids. Ik ga er regelmatig op uit en maak veel foto's. Ik heb veel geleerd in een korte tijd. Mijn voorkeur gaat uit naar Architectuur, Straatfotografie en Natuur. Uiteraard probeer ik me zo breed mogelijk te ontwikkelen. Ik hoop dat mijn werk aan uw muur schitterend staat! Ik zou het leuk vinden als u een foto naar me zou sturen als het hangt! Mail gerust: werkaandemuur @ vdarend . nl (spaties even weglaten)

Alle werken van Marco van den Arend


Waarom je kiest voor Lego Mondriaan kunstwerk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lego Mondriaan kunstwerk van Marco van den Arend

Koop de illustratie Lego Mondriaan kunstwerk van Marco van den Arend op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 417502
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.