Leiden op zijn mooist

van Dirk van Egmond

- Werkcode: 167 382

Dirk van Egmond over Leiden op zijn mooist

Leidse gracht in de vroege morgen met mooie spiegeling van het water en de opkomende zon. Bladeren verkleuren al naar herfsttinten en het vroege zonlicht maakt het af.
Leiden op zijn mooist vind je in de categorieën Contemporary, Expressionisme, Fotografie, Leiden, Lente, Modern, Oude Meester stijlen, Spiegeling (meetkunde), Stedelijke landschappen, Stilleven, Water, Woonboot, Zomer, Zon en Zonsopkomst.
Dirk van Egmond profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk van Egmond

Zeer enthousiast natuurfotograaf met een grote passie voor strand en de natuur. Verder professioneel bezig met allerlei foto-opdrachten voor vastgoedprojecten, websites, promotiemateriaal en evenementen. Altijd op zoek naar die ene perfecte compositie en mooiste licht die ik vaak vind door heel vroeg in de morgen of in de avond op pad te gaan. De meeste foto's zijn gemaakt op en om het strand van Katwijk, de fraaie natuur in onze omgeving en diverse steden zoals Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Alle werken van Dirk van Egmond


Meer weten over Dirk van Egmond?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Leiden op zijn mooist als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Leiden op zijn mooist van Dirk van Egmond

Koop de foto Leiden op zijn mooist van Dirk van Egmond op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 167 382
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden