Lelietje van Dalen

Lelietje van Dalen van Jim van Iterson

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 35501

Lelietje van Dalen van Jim van Iterson

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 89 gratis verzending!
Lelietje van Dalen van Jim van Iterson

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Macro opname van de bloemen van het Lelietje van Dalen. Groen en wit tegen een donkere achtergrond. Ik werd getroffen door de blanke onschuld van deze kleine bloeiende stinzen planten. Het wit dat zo goed afsteekt tegen de donkere achtergrond en het licht op de bloemetjes. Eind mei, nog net voorjaar, nog geen zomer. Puur natuur, breekbaar, bros en toch sterk, vol hoop op licht en warmte.

Over Jim van Iterson

Jim van Iterson profielfotoAls vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle werken