Lelietje-van-Dalen

van Bert Kok

- Werkcode: 693 493

Bert Kok over Lelietje-van-Dalen

De avondzon schijnt prachtig op de balderen van deze kleine bloem. Een Lelietje-van-Dalen op haar mooist.
Lelietje-van-Dalen vind je in de categorieën Bert Kok, Bloemen & Planten, Fotografie, Groen, Lelietje-van-dalen, Sfeer (gevoel), Swalmen, Winter, Zon en Zonsondergang.
Bert Kok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bert Kok

Bert Kok (1982) is geboren in het prachtige Limburg, met de bossen op een steenworp afstand en de Maas binnen handbereik. Logisch dat hij na verloop van tijd de camera oppakte om al dit moois in de omgeving te fotograferen. Het liefst gaat hij eropuit zonder vast plan. Lopen, luisteren, kijken en ontdekken. Verbaasd staan over de natuur, die ook dicht bij huis zó mooi kan zijn. Een echte voorkeur voor een tak van natuurfotografie heeft hij niet, maar het valt wel op dat de meeste foto’s met een macro- óf een telezoomlens gemaakt worden.

Alle werken van Bert Kok


Waarom je kiest voor Lelietje-van-Dalen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Lelietje-van-Dalen van Bert Kok

Koop de foto Lelietje-van-Dalen van Bert Kok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 693 493
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.