Lentezon over de bergen in de Glencoe vallei

van Anja Van Geert

- Werkcode: 155 281

Anja Van Geert over Lentezon over de bergen in de Glencoe vallei

Deze foto is genomen in de Glencoe vallei in Schotland, bij het krieken van de lente. De eerste zonnestralen bereiken de toppen van de besneeuwde bergen, die weerspiegelen in het bergmeer. Het was één van de eerste heldere lentedagen.
Lentezon over de bergen in de Glencoe vallei vind je in de categorieën Bergen, Blauw, Engeland, Fotografie, Glencoe, Landschappen, Lente, Meren, Natuur en Weer, Reflection, Rust, Schoonheid, Schotland, Sneeuw, Stilleven, Water, spiegeling en weerspiegeling.
Anja Van Geert profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anja Van Geert

Van kleinsaf was ik al gepassioneerd door fotografie en trok ik erop uit met mijn vaders toestel. Sindsdien ben ik blijven beelden maken van de wereld om me heen, vooral op reis, maar ook in mijn nabije omgeving. Ik vind het belangrijk om een sfeer te kunnen capteren van een plaats of een gebeurtenis. Het is pas recent dat ik mijn werken publiek deel. Ik hoop dan ook oprecht dat mijn foto's ook iets losmaken bij jou, en een mooi plaatsje vinden.

Alle werken van Anja Van Geert


Waarom je kiest voor Lentezon over de bergen in de Glencoe vallei als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Lentezon over de bergen in de Glencoe vallei van Anja Van Geert

Koop de foto Lentezon over de bergen in de Glencoe vallei van Anja Van Geert op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 155 281
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden