Leven in eigen hand

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 893 701

Shirley Hoekstra over Leven in eigen hand

Dit abstracte werk is een expressie van het thema: Neem je leven in eigen hand. Het leven voltrekt en is te zien in de lijnen van de hand. De bolvormen geven de omstandigheden en situaties weer, die in een leven kunnen voorkomen. Ze beïnvloeden elkaar en zijn met elkaar verbonden. Een visuele weergave van een leven in beweging.
Leven in eigen hand vind je in de categorieën Abstract, Cirkel, Digitale Kunst, Figuratieve kunst, Handen, Leven, Moderne vormen en lijnen, Natuurfotografie, Vierkant (formatie), Vinger, Zen, bol en interieur.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Leven in eigen hand als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Leven in eigen hand van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Leven in eigen hand van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 893 701
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.