Facebook pixel
Liberation

Liberation van Lida Bruinen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Liberation van Lida Bruinen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 54820

Liberation van Lida Bruinen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Liberation van Lida Bruinen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een abstract schilderij. De energie breekt door de oppervlakte van de energierijke rode onderlaag door naar boven in het koele mintgroen. Een nieuw evenwicht gaat zich instellen. Even voel je je bevrijd van de druk. Het originele schilderij is 75 x 110cm, en is ook te zien op mijn website www.lidabruinen.exto.nl. Via deze site kunt u ook contact met me opnemen indien u gevouwen wenskaarten van dit werk wenst.

Over Lida Bruinen

Lida Bruinen profielfotoMijn naam is Lida Bruinen, ik ben geboren in 1962.Na jaren van mandalatekenen met kleurpotlood was ik toe aan intensere materialen. In het verleden heb ik met aquarelverf gewerkt, maar ik kies nu voornamelijk voor schilderen met acrylverf, vaak in combinatie met collage. Wel heeft een deel van mijn werk nog de spirituele inslag die kenmerkend is voor de mandala. Ik heb diverse schildercursussen gevolgd, maar ben het liefst alleen aan het werk. Prikkels uit de omgeving of eigen emoties en gedachten vormen mijn inspiratiebron. Dat waar ik op dat moment mee bezig ben, moet er via een creatieve uitlaatklep uit. Een verbindende factor is het kleurgebruik. Ik houd van felle, sprekende kleuren. Herkenbaar zijn thema's zoals een reis naar Australië, of "jezelf laten zien".Mijn drang om me creatief te uiten resulteert in een diversiteit aan werk, waar eigenlijk geen etiketje op te plakken valt. Ik wens de bezoeker van deze site veel kijkplezier.

Alle werken