Lonesome Dialogues

van Cho Tang

- Werkcode: 124 406

Cho Tang over Lonesome Dialogues

Een man in een afgelegen steegje in Yuen Long, Hong Kong.

Op verzoek kan ik nog meer foto's plaatsen. Check voor meer werk mijn facebook: https://www.facebook.com/chopen.nl
Lonesome Dialogues vind je in de categorieën Azië, Belichting (fotografie), China, Citylife, Eenzaamheid, Fotografie, High dynamic range, Hongkong, Leven, Scherptediepte, Stedelijke landschappen, Steden, Straat (verharde weg), Straatfotografie, Urban / Street en alleen.
Cho Tang profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cho Tang

In slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Alle werken van Cho Tang


Waarom je kiest voor Lonesome Dialogues als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Lonesome Dialogues van Cho Tang

Koop de foto Lonesome Dialogues van Cho Tang op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 124 406
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden