Look at us

van Janet Edens

- Werkcode: 173 618

Janet Edens over Look at us

Dit is een digitale bewerking van een schilderij van mij, acryl en mixed media op doek. Ik werk laag voor laag. De gebruikte technieken en kleurgebruik zijn erg bepalend voor mijn eigen stijl en werk.

Het schilderen van uilen vind ik prachtig. Uilen hebben iets mysterieus, ze zijn beschermend, waakzaam, dromerig en te schilderen op vele manieren. Een echte eyecatcher op de muur!

Wil je een schilderij laten maken? Dat kan! Heb je speciale wensen of ideeën wat betreft onderwerp, kleur, maat of materiaal, dan kun je met mij contact opnemen. In overleg kan ik elk werk voor je personaliseren. info@janetedens.nl
Look at us vind je in de categorieën Blauw, Collage, Contemporary, Geel, Groen, Illustraties, Kleuren, Kunst, Mintgroen, Modern, Oranje, Paars, Rood, Schilderijen, Tekeningen, Uilen, Zwart, mint groen en trendy.
Janet Edens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Janet Edens

Als autodidact maak ik moderne en kleurrijke schilderijen geïnspireerd door mode, graffiti, street art, retro patronen, pop-art, mooie songteksten, grafische vormen en typografie. Vooral street art vind ik fascinerend en naar buitenmuren met de mooiste schilderingen, afgebladerde posters, graffiti, tekeningen, handtekeningen en verf over verf kan ik uren kijken en inspireren mij enorm. Bij het Kunstencentrum Groep Groningen (heet nu BIJVRIJDAG) heb ik een schilderscursus Anders kijken gevolgd. Hier heb ik veel geleerd over schilderstechnieken en anders kijken naar alle dingen om je heen.

Sinds ik de techniek Mixed Media heb ontdekt en door veel oefenen en experimenteren, heb ik een eigen stijl weten te ontwikkelen. Ik vind het mooi om traditionele onderwerpen, portretten en stadsgezichten anders te belichten en op een originele manier weer te geven.

De kleurige gelaagdheid, gebruik van acrylverf en het combineren van verschillende technieken en materialen (mixed media) kenmerken mijn werk en mijn eigen stijl. Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal. Een schilderij is pas gelukt als ik het mooi vind. Ik volg mijn eigen smaak, let op de trends en kijk wat mij energie geeft.

Alle werken van Janet Edens


Meer weten over Janet Edens?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Look at us op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Look at us van Janet Edens

Koop de illustratie Look at us van Janet Edens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 173 618
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
169,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden