Loopbruggetje Brouwersgracht

Loopbruggetje Brouwersgracht van Peter Bartelings Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 275995

Loopbruggetje Brouwersgracht van Peter Bartelings Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 4 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Als je deze foto ziet dan begrijp je dat de Amsterdammers in 2007 de Brouwersgracht tot mooiste gracht van de stad hebben verkozen. Er zijn werkelijk de prachtige grachtenpanden te vinden, met heel veel varianten. Dit pittoreske voetgangersbruggetje is te vinden aan de kant van de Haarlemmerweg, dus vlakbij het Centraal Station. Wist je trouwens dat de grachtengordel van Amsterdam op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat? Deze foto met de prachtige blauwe luchten en het lentegroen is een sieraad aan iedere wand en een blijvend aandenken aan die mooie vakantie in Amsterdam.

Over Peter Bartelings Photography

Fotograferen doe ik al tientallen jaren. Na een carrière in het informatie- en kennismanagement ben ik in 2016 met pensioen gegaan en wijd me sindsdien met nog meer passie aan het fotograferen. Mijn stijl van fotograferen kenmerkt zich door scherpe lijnen en contrasten, wat vooral aan mijn (hoofd)collectie stadsgezichten een serene uitstraling geeft. Ook natuurfotografie krijgt mijn aandacht. Denk daarbij aan vogels, bloemen, landschappen. Van mijn foto's zijn doorgaans diverse versies beschikbaar: kleur-, zwart-wit, of zwart-wit met één kleur. Ik stel hoge eisen aan mijn producten, zoals compositie, hoge resolutie (pixeldichtheid) en vrij van ruis. Daarom zijn naar ik meen mijn foto's een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. Omdat ik in één van de mooiste steden van Nederland woon, zal u vooral foto's van Amsterdam in mijn collectie aantreffen. Ik ben beschikbaar voor kleinschalige projecten, bijvoorbeeld voor het maken van foto's van uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet etc. Een verrassend cadeau voor een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris, of natuurlijk voor uzelf. Kopers van mijn werk doen me een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Alle werken