Loopbruggetje Brouwersgracht

Loopbruggetje Brouwersgracht van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 275995

Loopbruggetje Brouwersgracht van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Als je deze foto ziet dan begrijp je dat de Amsterdammers in 2007 de Brouwersgracht tot mooiste gracht van de stad hebben verkozen. Er zijn werkelijk de prachtige grachtenpanden te vinden, met heel veel varianten. Dit pittoreske voetgangersbruggetje is te vinden aan de kant van de Haarlemmerweg, dus vlakbij het Centraal Station. Wist je trouwens dat de grachtengordel van Amsterdam op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat? Deze foto met de prachtige blauwe luchten en het lentegroen is een sieraad aan iedere wand en een blijvend aandenken aan die mooie vakantie in Amsterdam.

Over Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)

Mijn naam is Peter Bartelings (1950). Na een carrière in het informatie- en kennismanagement heb ik me volledig toegelegd op het fotograferen. De collectie bestaat vooral uit foto's van de mooie stad Amsterdam. De stijl van fotograferen kenmerkt zich door scherpe lijnen en contrasten, wat de werken een serene uitstraling geeft. Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. Ik ben beschikbaar voor kleinschalige projecten, bijvoorbeeld voor het maken van foto's van uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet etc. Een verrassend cadeau voor een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris, of natuurlijk voor uzelf. Kopers van mijn werk doen me een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Alle werken