Love Birds

van Inge Buddingh

- Werkcode: 374 599

Inge Buddingh over Love Birds

Passie, liefde, haat. Waar zouden deze kwetterde vogels het over hebben? Zijn ze een ruzie aan het uitpraten? Aan het flirten?
Love Birds vind je in de categorieën Collage, Digitale Kunst, Emotie, Graphics, Illustraties, Klaproos, Roze, Ruzie, Spetters, Vogels, Woede, Zomer en papaver.
Inge Buddingh profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge Buddingh

Hi, ik ben Inge! Ik ben grafisch vormgever en illustrator. Mijn illustraties zet ik digitaal in elkaar, daar verwerk ik altijd handgemaakte tekeningen, stukjes schilderij of zeefdrukken in. Ik hou van kleur, gelaagdheid en transparantie. In mijn shop vind je ook zeefdrukken. Doordat bepaalde kleuren in verschillende werken terug komen, krijg je een mooi effect op de muur als je er twee of drie naast elkaar hangt.

Alle werken van Inge Buddingh


Waarom je kiest voor Love Birds als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Love Birds van Inge Buddingh

Koop de illustratie Love Birds van Inge Buddingh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 374 599
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden