Love is all you Need

van Helma van der Zwan

- Werkcode: 193597

Helma van der Zwan over Love is all you Need

een avontuur van het hart, in geven, ontvangen en weer doorgeven.... Eindeloos
Love is all you Need vind je in de categorieën Acryl, Acrylverf, Art, Blauw, Citaat, Collage, Colors!, Contemporary, Geel, Hart, Heart, HeartFlow, Illustraties, Inspirerende quotes, Kleur collecties, Kunst, Liefde, Liefde Waakt, Rood, Schilderijen, Sjabloon en belettering.
Helma van der Zwan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Helma van der Zwan

Het werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Alle werken van Helma van der Zwan


Meer weten over Helma van der Zwan?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Love is all you Need op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Love is all you Need van Helma van der Zwan

Koop de illustratie Love is all you Need van Helma van der Zwan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193597
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.