Luchtfoto Edam

van Jeroen Kleiberg

- Werkcode: 635978

Jeroen Kleiberg over Luchtfoto Edam

Kaas is het eerste wat me te binnen schiet als de meeste mensen aan Edam denken. Dit kleine stadje, gelegen aan de oever van het Markermeer, ten noorden van Amsterdam, produceert een merk kaas dat geliefd is bij voedselliefhebbers uit de hele wereld.

De prachtige architectuur en de historische sfeer van Edam maken het een fascinerende stad om doorheen te wandelen. Bewonder de Speeltoren, een oude (en ietwat scheve) klokkentoren die overblijft van een 14e eeuwse kerk, en stap de Grote Kerk binnen, een prachtige kathedraal die dateert uit de 15e eeuw.

Kwakelbrug is een handbediende ophaalbrug en een kostbaar rijksmonument. Mis geen fotomoment op deze iconische plek.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Luchtfoto Edam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Luchtfoto Edam van Jeroen Kleiberg

Koop de foto Luchtfoto Edam van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 635978
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.